Osalemine piirkondlikul bioloogia olümpiaadil

Piirkondlikul bioloogia olümpiaadil osalesid Mihkel Pärn, Emma Marie Tooming ja Marta Mesi 7.klassist ning Siim Tooming 9.klassist. Parimad tulemused olid järgmised: Marta Mesi saavutas 7.-8.klassi õpilaste vanuseastmes üldkokkuvõttes 4.koha ning 7.klasside arvestuses 3.koha; Mihkel Pärn saavutas 7.-8.klassi õpilaste vanuseastmes üldkokkuvõttes 5.koha ning 7.klasside arvestuses 4.koha.Tänu- ja kiidusõnad kõikidele olümpiaadil osalenud õpilastele ja nende juhendajale õpetaja Mare Allikale. 

I advendi tähistamine

Avinurme koolipere tähistas I adventi esmaspäeval, 4. detsembril. Aulas toimus ilus minikontsert, direktori tervitus ning ühise advendiküünla süütamine, millel klassijuhatajad said oma klassi küünaldele tule edasi viia. Samuti kaunistasid esimese ja kaheteistkümnenda klassi õpilased ühiselt spordihoone kuuske.

Stiilinädal

12.-16. veebruaril toimus traditsiooniline sõbrakuu stiilinädal. Sel korral oli teemaks valitud erinevad värvid ning õpilased ja õpetajad said vastavatesse värvidesse riietatuna ka esmaspäevast reedeni kooli tulla. Vahetundides oli võimalus ka sõbrapilte teha. Värvid esmaspäevast reedeni jaotusid järgnevalt: sinine, kollane, punane, lilla, oranž.